Ik woon reeds 6 jaar op Gran Canaria. Het klimaat, de natuur en de bijbehorende vrijetijdsactiviteiten maken van het leven hier “een vakantie met werk”

Sinds het begin van mijn zakelijke activiteiten, hou ik mij bezig met de verkoop van toeristische activiteiten. Ik ben voornamelijk gespecialiseerd in het organiseren van complete pakketten voor bedrijven, verenigingen en andere groepen die aan zakenrelaties willen werken, hun medewerkers willen motiveren of gewoon plezier willen beleven en het buitengewone verwachten.


Ik wens u een geweldige vakantie!

Na meer dan 20 jaar professionele ervaring in de reissector in verschillende landen, waaronder Duitsland, Italië en Griekenland, leef ik nu reeds 16 jaar op Gran Canaria. Dit eiland heeft mij met haar niet-te-evenaren diversiteit aan zich weten te binden en zelfs na al die jaren ontdek ik er nog steeds nieuwe, fascinerende dingen.

Het idee voor de website is ontstaan omdat ik mijn passie voor de Canarische eilanden met u wil delen en met mijn diepgaande lokale kennis graag uw vakantie tot een geweldige ervaring maak die als één van uw mooiste herinneringen gerekend zal worden.


Mi casa es su casa,


Paola